Nadal celebra la seva victòria número 70 al torneig de Montecarlo (EFE)
Tenis

Nadal es desfà de Dimitrov i accedeix als quarts de final del torneig de Montecarlo

El manacorí s'ha desfet amb autoritat del búlgar Grigor Dimitrov, al qual ha guanyat en dos sets per 6-4 i 6-1, i el seu pròxim rival serà l'argentí Guido Pella

Actualitzat

Rafa Nadal ja és als quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo, després de superar sense problemes la ronda de vuitens. El manacorí s'ha desfet amb autoritat del búlgar Grigor Dimitrov, al qual ha guanyat en dos sets per 6-4 i 6-1.

Nadal ha recuperat totes les bones sensacions i ja no hi ha rastre de la lesió que el va obligar a abandonar el torneig d'Indian Wells. Tant contra Bautista com davant de Dimitrov, Nadal ha pogut jugar sense cap mena de problema.

Aquesta és la victòria número 70 del manacorí a Montecarlo, un torneig que ja ha guanyat en onze ocasions. El seu pròxim rival serà l'argentí Guido Pella, botxí de l'italià Marco Cecchinato per 6-4, 4-6 i 6-4.

També s'ha classificat sense problemes per als quarts de final el serbi Novak Djokovic, que ha passat per sobre del nord-americà Taylor Fritz per 6-3 i 6-0. El número 1 del món es jugarà el pas a semifinals contra el rus Daniil Medvedev, cap de sèrie número 10 i que s'ha imposat al grec Stefanos Tsitsipas per 6-2, 1-6 i 6-4.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut