Tenis

Nadal es desfà de Berdych i es classifica per a les semifinals del Masters 1000 d'Indian Wells

Rafa Nadal ja és a les semifinals del Masters 1000 d'Indian Wells, després de desfer-se del txec Tomas Berdych (6-4 i 7-6). No ha estat un partit plàcid per al mallorquí, que ha necessitat més de dues hores per acabar guanyant. El número 25 del món ha trencat el servei a Nadal en dues ocasions, una a cada set, però en els moments decisius el de Manacor no ha fallat. El seu rival a les semifinals serà el croat Ivan Ljubicic. En canvi, Tommy Robredo ha perdut contra Andy Roddick (6-3 i 7-5).

Tommy Robredo no jugarà les semifinals del Masters 1000 d'Indian Wells en caure contra Andy Roddick. El nord-americà no era el millor rival que podia trobar-se Robredo, ja que l'olotí ha perdut els onze partits que ha jugat contra ell.

En aquesta ocasió Roddick s'ha imposat en dos sets, 6-3 i 7-5, en una hora i 18 minuts de joc. Robredo no ha pogut contrarestar l'arma principal del jugador texà, que només ha perdut un punt en tot el partit jugant amb el primer servei. Roddick disputarà les semifinals contra Robin Soderling, que ha superat Andy Murray per 6-1 i 7-6 (4).