Nadal celebra la victòria contra Lorenzi a Buenos Aires (EFE)
Tenis

Nadal derrota Lorenzi i es classifica per a les semifinals del torneig de Buenos Aires

El manacorí, que ha tornat a ser atès per problemes estomacals, ha acabat sumant un triomf en un partit disputat amb una sensació tèrmica de 40 graus a la capital argentina, i s'enfrontarà a l'austríac Dominic Thiem. Almagro espera rival que sortirà del partit entre David Ferrer i Pablo Cuevas

Actualitzat

Rafa Nadal ha derrotat l'italià Paolo Lorenzi per 7-6 i 6-2 i s'ha classificat per a les semifinals del torneig de Buenos, on s'enfrontarà a l'austríac Dominic Thiem. El manacorí, que ha tornat a ser atès per problemes estomacals, ha anat de menys a més i ha acabat sumant un triomf en un partit disputat amb una sensació tèrmica de 40 graus a la capital argentina. Per la seva banda, Thiem ha accedit a la penúltima ronda del torneig amb una còmoda victòria contra el serbi Dusan Lajovic per 6-4 i 6-2.

Les semifinals quedaran completades un cop es completin els altres dos duels de quarts de final que enfrontaran a Jo-Wilfrid Tsonga contra Nicolás Almagro i a David Ferrer davant Pablo Cuevas.

El tenista Nicolás Almagro ha superat el francès Jo-Wilfried Tsonga (9) per 6-2 i 7- 5, i jugarà les semifinals del torneig de Buenos Aires contra el guanyador del partit entre David Ferrer (6) i l'uruguaià Pablo Cuevas (35). Ferrer ha guanyat el torneig en tres ocasions: 2012, 2013 i 2014.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut