Rafa Nadal tornant un cop a Juan Mónaco (EFE)
Rafa Nadal tornant un cop a Juan Mónaco (EFE)
Tenis

Nadal debuta amb una victòria davant Juan Mónaco, al torneig de Buenos Aires

En el seu primer partit de la temporada sobre terra batuda, el manacorí ha hagut de superar dos obstacles: el rival en si i unes molèsties a l'estómac

Actualitzat

Rafael Nadal ha començat la participació en el torneig de Buenos Aires, primer torneig de la temporada que disputa sobre terra batuda, amb un triomf davant de l'argentí Juan Mónaco en dos sets (6-4, 6-4). Aquests dos tenistes van protagonitzar la final d'aquest mateix torneig la temporada passada, i com en aquella ocasió, el triomf ha estat pel manacorí.

L'actual número 5 del món va confessar, després del matx, que havia tingut mal de panxa mentre competia contra Mónaco. Les molèsties, però, no li van impedir guanyar un rival que jugava el segon partit en 6 mesos, després d'una operació de canell. El rival de Nadal als quarts serà l'italià Paolo Lorenzi.

David Ferrer, sisè del rànquing de l'ATP, també ha passat a la ronda següent del torneig argentí, derrotant en dos sets un altre tenista local, el 151 del món Renzo Olivo. Després de superar amb èxit el seu debut en aquesta competició, ara s'haurà de veure les cares als quarts amb l'uruguaià Pablo Cuevas. En els altres dos duels de quarts, Jo-Wilfried Tsonga s'enfrontarà a Nicolás Almagro, i Dusan Lajovic, amb Dominic Thiem.

Anar al contingut