Nadal celebra la seva victòria contra Medvédev (Reuters)
Tenis

Nadal culmina una remuntada heroica contra Medvédev i es manté viu al Masters

El manacorí ha guanyat un partit que tenia pràcticament perdut en el tercer set, on Medvédev dominava per 5 a 1 i encara té opcions de classificar-se per a les semifinals

Actualitzat

Rafa Nadal es manté viu a la Copa Masters de Londres després de culminar una remuntada heroica contra Daniïl Medvédev. El manacorí ha guanyat un partit que tenia pràcticament perdut en el tercer set, on el rus dominava per 5 a 1, però de forma incomprensible ha deixat escapar la victòria.

Nadal ha estat capaç de reaccionar davant la incredulitat de Medvédev, que ha començat a fallar tots els seus cops i finalment ha vist com el número 1 mundial s'ha acabat imposant per 6-7, 6-3 i 7-6 després de 2 hores i 46 minuts d'una batalla èpica.

Amb aquest triomf, Nadal es refà de la derrota en la primera jornada contra l'alemany Alexander Zverev i manté opcions de classificar-se per a les semifinals, mentre que Medvédev s'ha quedat gairebé sense opcions.

Tsitsipas, triomf contra Zverev i a semifinals

En l'altre partit del grup, Stefanos Tsitsipas ha sumat un còmode triomf contra Alexander Zverev en dos sets per 6-3 i 6-2 i s'ha classificat per a les semifinals. El triomf del grec contra l'alemany, botxí de Nadal en la primera jornada, farà que el manacorí no depengui d'ell mateix per seguir a la competició. Per aconseguir-ho, Nadal haurà de derrotar Tsitsipas i esperar un triomf de Medvédev contra Zverev.

Anar al contingut