Nadal celebra un punt guanyat contra Sonego (Reuters)
TENIS

Nadal avança a Wimbledon amb una victòria per la via ràpida contra Sonego

El tenista mallorquí no dona cap opció al seu rival, en un partit amb polèmica pels gemecs de l'italià

Redacció Esport3Actualitzat

Lorenzo Sonego tampoc ha estat rival per a Rafa Nadal. El mallorquí ha derrotat l'italià per la via ràpida (6-1, 6-2 i 6-4) i ja és als vuitens de final, on s'enfrontarà al neerlandès Botic van de Zandschulp.

Els dos primers sets no han tingut història. El mallorquí ha estat tan superior que se'ls ha emportat en poc més d'una hora. El tercer set ha estat més emocionant. Nadal ha començat el parcial amb un trencament, però després de la suspensió del partit per tancar el sostre de la pista, amb 4-2 en el marcador, Sonego ha reaccionat i ha estat capaç d'igualar el marcador (4-4). El tenista de Manacor, però, no volia que el partit s'allargués més del compte i ha aconseguit un altre trencament i el definitiu 6-4.

El gemecs de la discòrdia

El matx ha tingut també una dosi de polèmica. Després que Sonego li hagi trencat el servei amb un joc en blanc, Nadal ha demanat a l'italià que s'apropés a la xarxa per recriminar-li els seus crits durant els punts. Sonego no s'ho acabava de creure, però el manacorí hi ha tornat. Ha insistit al seu rival que no li havia agradat la seva actitud a la pista, fins que el jutge els ha demanat que ho deixessin estar. Després, Nadal, s'ha disculpat i ha reconegut el seu error.

"M'he equivocat, no l'hauria d'haver cridat a la xarxa. Li demano disculpes. Ha estat un error i no tinc cap problema en reconèixer-ho."

Sonego no es podia creure les queixes de Nadal (Reuters)
Anar al contingut