Rafael Nadal ja és a les semifinals de Pequín (EFE)
Tenis

Nadal avança a semifinals a Pequín després de derrotar el nord-americà Jack Sock

Nadal ha millorat la restada davant el potent servei del nord-americà, i arriba a la penúltima ronda d'un torneig en pista dura per primera vegada en més d'un any

Actualitzat

Rafael Nadal ha derrotat el nord-americà Jack Sock aquesta matinada en un partit complicat que ha arribat als tres sets (3-6, 6-4 i 6-3), i ja és a semifinals de l'Open de la Xina, que es disputa a Pequín. Ha estat un matx molt igualat en el qual els parcials s'han decidit per errades de servei molt comptades, i també perquè el manacorí ha aconseguit estar més encertat en la restada que en els partits anteriors. Una tasca meritòria, tenint present que Sock, número 30 del món, era capaç de passar dels 200 quilòmetres per hora fins i tot en els segons serveis.

Nadal, que no arribava a semifinals en tornejos de pista dura des de fa més d'un any, es trobarà en aquesta ronda l'italià Fabio Fognini, que ha superat l'uruguaià Pablo Cuevas.

Ferrer, contra Djokovic en semifinals

David Ferrer ha superat Lu Yen-Hsun, número 100 al rànquing de l'ATP, i també serà a les semifinals, on s'enfrontarà al número 1 del món, Novak Djokovic. El taiwanès, que arribava a Pequín per invitació, no ha estat mai rival per a Ferrer, que ha obtingut un resultat clar, 6-3 i 6-1, en 80 minuts i sense necessitat de desplegar el seu joc més agressiu. El jugador de Xàbia ve de guanyar la setmana passada en el torneig de Kuala Lumpur, i un bon resultat a l'Open de la Xina l'ajudarà a consolidar-se en la vuitena posició de la carrera cap al Masters de Londres.

Muguruza també passa a semifinals

En el quadre femení, la hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza ha superat en quarts Bethanie Matek-Sands en dos sets (6-1, 7-5). En semifinals la seva rival serà la polonesa Agnieszka Radwanska, aspirant a aconseguir un dels quatre llocs lliures per disputar les Finals WTA, l'antic Masters femení. Un torneig on Muguruza ja s'ha guanyat participar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut