Anar a la navegació principal

LA COPA DEL REI

La copa és un torneig molt especial. És important com hi arriben els equips, però després qualsevol resultat es pot donar. No cal dir que el sorteig va marcar uns dels quadres molt més difícils

La copa és un torneig molt especial. És important com hi arriben els equips, però després qualsevol resultat es pot donar. No cal dir que el sorteig va marcar uns dels quadres molt més difícils. De fet, els favorits s'hauran d'enfrontar abans de ser a la final.
El Barça es troba en un bon moment de forma. La més que probable baixa d'Heurtel és un entrebanc, però la veritat és que l'equip ja està acostumat a jugar sense ell. Serà un problema molt important la seva absència? El primer rival blaugrana, el València, també està en un bon estat de forma. Ja vam veure el que li va costar al Barça guanyar-lo ara fa una setmana. Serà el primer partit del torneig, i ja sabem que sempre és complicat pels nervis i la tensió. Us genera molts dubtes aquest duel? Esteu més tranquils després d'actuacions com les de Mirotic i Delaney en els darrers partits? Amb Higgins recuperat, potser amb manca de ritme, penseu que serà un jugador determinant?
En cas de superar als valencians, el més segur és que a semis estigui el Madrid. Una final avançada? El millor és anar pas a pas i no avançar esdeveniments. En tot cas, sou de l'opinió que els equips de l'altra banda del quadre no tenen cap possibilitat de endur-se el títol? O encara creieu que es pot produir una sorpresa monumental en aquesta copa?
Anar al contingut

Nacho Solozabal

Qui no coneix en Nacho Solozabal en el món del bàsquet? N'hi ha prou amb dir que durant 14 anys, des de la seva posició de base va guiar el Barça amb molta mà esquerra i amb notable èxit: 20 títols oficials amb el club blaugrana, per no parlar de la medalla de plata olímpica a Los Angeles-84. Des de fa 15 anys, Televisió de Catalunya compta amb la seva visió privilegiada per analitzar els partits de la Lliga ACB i de l'Eurolliga fent parella amb en Jordi Robirosa. A partir d'ara, a més, en Nacho ens fa partícips de les seves opinions des d'aquest blog.

Cerca posts del blog
Últims posts