Anar a la navegació principal

EL TÍTOL ACB EN JOC

Després d'una llarga travessa del desert en l'àmbit esportiu, i un munt de problemes sanitaris i socials, la lliga ACB coneixerà el seu campió aviat.

Després d'una llarga travessa del desert en l'àmbit esportiu, i un munt de problemes sanitaris i socials, la lliga ACB coneixerà el seu campió aviat. Més enllà de la bondat i necessitat de jugar aquest final de lliga, vull saber quina sensació teniu d'aquesta temporada. Suposo que us moveu entre la incredulitat, desafecció... i potser també us rendiu a les ganes que teniu de veure una mica de bàsquet.
És complicat parlar de favorits pel títol, i de com estarà el Barça en aquests partits que aviat començaran. La baixa de Delaney no ha estat una bona notícia. En especial degut a que no sabem com es troba en Pangos.
Tinc la impressió de que, com ja han dit molts seguidors, estem davant d'un format semblant a la copa. Hi ha favorits, però menys que en una situació habitual de play off. No val a badar, ni en lligueta prèvia, ja que pots quedar fora.
Serà interessant veure com arribaran de forma els equips . De fet, no sabem si els jugadors han trobat, en tants pocs dies, les sensacions que segur havien perdut en dos mesos de descans forçat. Estarà tot molt obert.
Us agrada aquest format de final de lliga? Com penseu que arribarà el Barça? Són el Madrid i el Barça els grans favorits?
Anar al contingut

Nacho Solozabal

Qui no coneix en Nacho Solozabal en el món del bàsquet? N'hi ha prou amb dir que durant 14 anys, des de la seva posició de base va guiar el Barça amb molta mà esquerra i amb notable èxit: 20 títols oficials amb el club blaugrana, per no parlar de la medalla de plata olímpica a Los Angeles-84. Des de fa 15 anys, Televisió de Catalunya compta amb la seva visió privilegiada per analitzar els partits de la Lliga ACB i de l'Eurolliga fent parella amb en Jordi Robirosa. A partir d'ara, a més, en Nacho ens fa partícips de les seves opinions des d'aquest blog.

Cerca posts del blog
Últims posts