Lliga de Campions

Nabil Fekir: "El Barça és favorit, però venim amb la idea de fer una gesta"

La gran estrella del conjunt francès, que es va perdre l'anada per sanció, ha admès que els blaugranes són favorits, però no descarten donar la sorpresa, com ja han fet altres equips com l'Ajax o el Manchester United

Actualitzat

L'Olympique de Lió ha arribat aquest dimarts al migdia a Barcelona. Serà la seva quarta visita a l'estadi blaugrana, on sempre ha perdut. Conscients del que s'hi juguen, el tècnic Bruno Génésio ha convocat tots els jugadors disponibles, inclòs Marcelo, que és dubte. En la roda de premsa prèvia al duel al Camp Nou, Nabil Fekir, la gran estrella del conjunt francès i que es va perdre l'anada per sanció, ha admès que el Barça és favorit però no descarta donar la sorpresa com ja han fet altres equips com l'Ajax o el Manchester United.

"El Barça és el favorit, però ja s'han donat sorpreses en els vuitens. Sabem que serà complicat i tots volem donar el màxim. Venim amb la idea de fer una gesta. Cal estar concentrats i no cometre errors".

Per la seva banda, Bruno Génésio també ha coincidit amb el seu futbolista que tenen les seves opcions de classificar-se per als quarts de final de la Champions al Camp Nou i està convençut que el partit no acabarà amb empat a zero com el de l'anada.

"Sabem el que ens espera al Camp Nou. Cal ser humils. Els diré als jugadors que juguin amb llibertat. Podem fer la gesta, ja ho hem fet. Tot és possible en el futbol. L'Ajax, finalment, va remuntar el Madrid i això ens dona esperances de fer el mateix. Calculo que tenim un 30% de possibilitats de passar."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut