Munir celebra un gol en una imatge d'arxiu (EFE)
Munir celebra un gol en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Munir, la tercera pota del trident del FC Barcelona al camp de l'Eibar

Davant la baixa per sanció de Neymar, a Eipurua serà Munir el tercer davanter del FC Barcelona. L'entrenador Luis Enrique ha donat descans a Andrés Iniesta i Sergi Roberto

Actualitzat

Neymar va veure davant del Rayo la targeta groga que tancava el cicle i que el farà perdre's per sanció el partit al camp de l'Eibar, però que el permetrà jugar lliure d'aquesta amenaça els compromisos del 20 de març al camp del Vila-real i el del dissabte 2 d'abril al Camp Nou contra el Reial Madrid. El seu tècnic, Luis Enrique Martínez, ha cobert la seva baixa a la davantera al Munir El Haddadi. El jugador del planter completarà el trident amb Leo Messi i Luis Suárez.

La resta de l'onze titular del FC Barcelona a Eipurua  l'integraran Claudio Bravo a la porta, Alves, Piqué, Mascherano i Jordi Alba a la defensa i un mig del camp amb Ivan Rakitic, Sergio Busquets i Arda Turan. A la banqueta han quedat dos dels habituals que descansaran aquest dissabte, Andrés Iniesta i Sergi Roberto, juntament amb Marc André Ter Stegen, Marc Bartra, Aleix Vidal, Thomas Vermaelen i Jeremy Mathieu.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut