Els capitans Muniain i Messi, somrients amb el trofeu de la Copa del Rei (@FCBarcelona_cat)
Copa del Rei

Muniain no descarta tornar a tocar la Copa abans de la final contra el Barça

El capità de l'Athletic s'ha fet la tradicional fotografia al costat del capità blaugrana Leo Messi el dia abans del duel a l'estadi de La Cartuja de Sevilla i no descarta fer el mateix gest que a la recent final perduda contra la Reial Societat

Redacció Esport3Actualitzat

El dia abans de la final de Copa entre el Barça i l'Athletic, els entrenadors i capitans dels dos equips s'han fet la tradicional fotografia de família amb el trofeu sobre la gespa de l'Estadi de La Cartuja. Ronald Koeman, Marcelino García Toral, Leo Messi i Iker Muniain han donat una imatge de fair-play a poc més de 24 hores de l'inici de la gran final de dissabte.


Una de les imatges més esperades era veure si el capità del conjunt basc s'atreviria a tocar el trofeu com ja va fer poc abans de la final contra la Reial Societat, que els bilbaïns van acabar perdent. De moment, en la roda de premsa prèvia al partit, Muniain encara no ha descartat repetir un gest que per a molts acostuma a donar mala sort a qui el fa, com ja va passar en la final disputada fa dues setmanes en el mateix escenari.

 

"No ho sé, ho consultaré amb el coixí. Els partits es guanyen al camp, no perquè un toqui o no el trofeu."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut