Un grup de persones fent una travessa
Un grup de persones fent una travessa
Curses de muntanya

Multes als federats que corren per la muntanya

La FEEC donarà suport als atletes federats que han estat denunciats per córrer per la muntanya, dins de la seva regió sanitària

Redacció Esport3Actualitzat

Continua el desconcert entre els corredors de muntanya federats, que no saben si fer cas al BOE (poden entrenar-se dins de la província) o a la Generalitat (només dins de la regió sanitària). La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha posat a disposició dels atletes un servei gratuït per recórrer les denúncies que aquests dies els han imposat per practicar el seu esport a l'aire lliure.

Segons les últimes ordres, els esportistes federats poden entrenar-se a qualsevol franja del dia, dins de municipis inferiors a cinc mil habitants de la seva província o regió sanitària. El problema és que, per arribar a aquests municipis de muntanya, sovint s'ha d'agafar el vehicle, i això ha estat objecte de denúncies per part dels Mossos o de la Guàrdia Urbana.

Durant tota aquesta setmana hi ha hagut dubtes entre esportistes -federats o no- sobre horaris, àmbit i fase de desconfinament en la pràctica d'esport a l'aire lliure. En algun cas, l'administració ha hagut de rectificar i donar la raó a esportistes aficionats amb coneixements de legislació.

Des d'aquest divendres, la possibilitat de córrer a qualsevol hora del dia s'amplia als municipis de deu mil habitants.

 

Anar al contingut