Muguruza en el partit de setzens de final contra Bacsinszky (Reuters)
Tenis

Muguruza supera Bacsinszky i avança amb pas ferm a l'Open d'Austràlia

L'actual número 18 del món ha superat la tenista suïssa en dos sets i ha accedit a la segona setmana del primer Grand Slam del curs

Actualitzat

Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als vuitens de final de l'Open d'Austràlia després de superar Timea Bacsinszky per 7-6 i 6-2.

El partit ha començat amb les dues tenistes molt irregulars amb el servei en un primer set que s'han vist fins a quatre breaks. La tenista hispanoveneçolana, tot i perdre el servei en el primer joc del partit, s'ha refet i ha aconseguit emportar-se el primer parcial al tie-break.

En el segon set, Muguruza s'ha mostrat molt sòlida i ha passat per sobre de Bacsinszky per 6 jocs a 2, i es classifica per als vuitens de final, on s'enfrontarà a la txeca Karolina Pliskova, número 8 del rànquing mundial, que ha guanyat la italiana Giorgi en un duel molt disputat (6-4 3-6 6-2).

Pel que fa a la resta de la jornada, Osaka ha superat Hsieh, Svitolina s'ha imposat a Zhang, Sevastova ha tombat Wang, Serena Williams ha atropellat Yastremska, Keys ha guanyat Mertens i Halep ha batut Venus Williams.

Anar al contingut