Fórmula 1

El Circuit de Mugello tindrà el primer Gran Premi de Fórmula 1 amb espectadors

El nombre màxim autoritzat serà de 2.880 espectadors; la següent prova amb portes obertes serà el Gran Premi de Rússia a Sotxi, a finals de setembre, amb uns 30.000 espectadors

Francesc RosésActualitzat
El Gran Premi de la Toscana, que es disputarà el proper 13 de setembre a Mugello, serà la primera cursa amb espectadors de la temporada. Així ho han decidit els responsables de la Fórmula 1, la FIA i les autoritats locals. El nombre màxim d'espectadors autoritzat serà de 2.880, i es creu que molts d'ells seran convidats de Ferrari, propietària del circuit. La marca italiana celebrarà en aquesta prova la seva participació número 1000 en un Gran Premi de Fórmula 1.

La següent prova amb portes obertes serà el Gran Premi de Rússia a Sotxi, a finals de setembre, amb uns 30.000 espectadors. El Gran Premi de Portugal, a l'octubre, també calcula poder tenir una assistència de 50.000 espectadors.

Les darreres curses del Mundial amb espectadors podrien ser les que es disputaran a Bahrain, amb dos traçats, tot i que encara està per confirmar. La clausura del campionat a Abu Dhabi es disputaria a porta tancada.

 

 

Anar al contingut