Movistar ha presentat conjuntament els equips masculí i femení (EFE)
Ciclisme

Movistar presenta un equip molt renovat per al 2020

L'equip madrileny s'ha presentat amb 14 cares noves, entre elles la d'Enric Mas, que portarà el pes de la formació amb Marc Soler i el veterà Alejandro Valverde

Actualitzat

2020 és un any de canvi per a l'equip Movistar, que veu marxar ciclistes com ara Nairo Quintana (Bahrain Mérida), Mikel Landa (Arkea-Samsic) o Richard Carapaz (Inneos). Continua a l'equip l'etern Alejandro Valverde, però el liderat funcional serà per a un dels nous, el mallorquí Enric Mas, el fitxatge estrella procedent de l'equip Deceuninck. També tindrà una gran importància en l'escalafó de l'equip el català Marc Soler, que als 26 anys viurà la temporada de confirmació.

Fins a 14 novetats de 28 corredors té el nou Movistar, que ha rejovenit l'equip i compta ara amb 8 menors de 23 anys. "Renovar-se o morir", resumeix el director de l'equip, Eusebio Unzué, després de veure marxar tres caps de files.

Entre les novetats hi ha també els especialistes de pista, Sebastián Mora i Albert Torres, que tenen serioses opcions de medalla als Jocs de Tòquio, i que tindran oportunitat de provar-se en carretera com a membres de l'equip navarrès.

El femení, a la màxima categoria

Movistar ha presentat també el seu equip femení, que l'any que ve competirà en la màxima categoria, l'UCI Pro World Tour, amb 7 equips més.

 

Anar al contingut