Ousmane Dembélé durant un entrenament amb el Barça
Ousmane Dembélé durant un entrenament amb el Barça (Reuters)
Barça

Moussa Sissoko parla per primera vegada de la situació de Dembélé

El representant de l'extrem blaugrana ha emès un comunicat on explica com es troba la situació del jugador

Redacció Esport3Actualitzat

El futur d'Ousmane Dembélé encara és incert. El jugador acaba contracte amb el Barça el pròxim 30 de juny i encara no s'ha arribat a un acord amb el club blaugrana per a la seva renovació. De fet, en els darrers dies s'havia especulat que Nasser al-Khelaïfi, president del PSG, s'havia posat en contacte amb l'entorn de Dembélé. No obstant això, el nou director esportiu del club parisenc, Luis Campos, ja ha deixat clar que no mostra interès a incorporar el davanter blaugrana.

Davant aquesta situació, el representant d'Ousmane Dembélé, Moussa Sissoko, ha volgut pronunciar-se per primera vegada sobre el futur del jugador. En un comunicat emès als mitjans de comunicació, l'agent ha expressat que "el futur d'Ousmane continua obert" i s'esperarà al "moment adequat per prendre una decisió".

"El futur d'Ousmane continua obert i no entrarem en especulacions interminables. Som i sempre hem estat molt respectuosos amb tots els clubs i continuarem de la mateixa manera mentre continuï el procés. Quan sigui el moment adequat per prendre una decisió, Ousmane considerarà quina és la millor opció per al seu futur."

Anar al contingut