Reial Madrid

Mourinho viatja a Lió per espiar l'Olympique un dia abans de la visita a Cornellà-el Prat

José Mourinho comença a tenir el cap més posat en la Champions que en la Lliga. Un dia abans de la visita del Reial Madrid a Cornellà-el Prat, el tècnic portuguès ha preferit viatjar a Lió per espiar en directe l'Olympique, el seu pròxim rival en els vuitens de final de la Lliga de Campions, abans que dirigir l'últim entrenament del seu equip per preparar el partit contra l'Espanyol. El central portuguès Pepe és la gran novetat de la convocatòria, on també hi entra Sergio Ramos. Canales i Pedro León són baixa per decisió tècnica. Karanka, el seu ajudant, ha qualificat el partit d'aquest diumenge de "vital".

Actualitzat
A la mateixa hora que els seus jugadors completaven l'última sessió d'entrenament a Valdebebas a les ordres d'Aitor Karanka, Mourinho viatjava a França per veure en directe el partit entre l'Olympique de Lió i el Saint-Étienne. Com ja ha fet en ocasions anteriors, Karanka ha estat l'encarregat de fer la roda de premsa prèvia. L'ajudant del portuguès ha qualificat aquest partit de "vital". "Tots els partits són finals des de que vam començar la temporada. Tots són vitals però aquest encara més pels set punts de diferència amb el Barça. Hem de sortir a guanyar, és un partit molt important", ha reconegut el basc.

Els blancs recuperen el central portuguès Pepe per enfrontrar-se a l'Espanyol, i també tornen Sergio Ramos un cop complert el partit de sanció i el porter Dudek. A més, el portuguès Ricardo Carvalho ha entrat finalment en la convocatòria tot i no jugar amb Portugal aquesta setmana per unes molèsties al genoll. El Reial Madrid ja només manté a la infermeria blanca l'argentí Gonzalo Higuaín, operat d'una hèrnia discal, i ha descartat per decisió tècnica Sergio Canales i Pedro León.

La convocatòria la formen: Iker Casillas, Dudek, Adam, Sergio Ramos, Arbeloa, Carvalho, Pepe, Raúl Albiol, Garay, Marcelo, Khedira, Lass, Gago, Xabi Alonso, Granero, Özil, Di Maria, Kaká, Cristiano Ronaldo, Adebayor i Benzema. Els jugadors que formen l'expedició a Barcelona han completat l'últim entrenament i viatjaran sense el seu entrenador, José Mourinho, que hi anirà directament des de Lió.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut