Reial Madrid

Mourinho torna a deixar Pedro León fora de la convocatòria per rebre el Dépor al Bernabéu

El Reial Madrid tancarà la sisena jornada de Lliga contra el Deportivo de la Corunya al Santiago Bernabéu. L'estadi blanc estrenarà la nova gespa, que es va haver de canviar per culpa d'una plaga de fongs. Amb tot, el Madrid ha fet una sessió d'entrenament a porta tancada i després José Mourinho ha comparegut en una roda de premsa molt esperada després de la polèmica decisió de prohibir als seus jugadors atendre els mitjans de comunicació. El tècnic portuguès ha llegit la cartilla als periodistes assegurant que el Madrid és un club que tracta molt bé la premsa i ha avançat l'onze titular que s'enfrontarà al Dépor. Per segona jornada consecutiva, Mou ha deixat fora de la llista Pedro León i recupera Ricardo Carvalho.

Actualitzat
Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho i Marcelo, en defensa. Khedira i Xabi Alonso al doble pivot; Özil, Di María i Cristiano Ronaldo a la mitja punta; i Higuaín a la punta d'atac. Tal com va prometre després del partit de Lliga de Campions contra l'Auxerre i després de les seves crítiques a la premsa, José Mourinho ha avançat l'onze titular que s'enfrontarà al Deportivo en el partit que tancarà la sisena jornada al Bernabéu. Per segona jornada consecutiva, Mou ha deixat Pedro León fora de la llista de convocats i recupera Ricardo Carvalho, que es va perdre l'últim partit per lesió.

Però l'atenció abans del duel contra el conjunt gallec estava de nou focalitzada en el tècnic portuguès en la seva primera roda de premsa després de decidir tancar els entrenaments als mitjans de comunicació. Quan els periodistes li han recriminat les sessions a porta tancada, el portuguès no s'ha arronsat gens ni mica i ha tret desafiant un informe on ha enumerat els minuts d'entrenaments oberts als mitjans.

Mourinho ha insistit que el Madrid és un club que tracta molt bé els mitjans de comunicació i ha assegurat que no escolta el que diuen d'ell. El portuguès també ha afirmat que Cristiano Ronaldo, tot i la seva sequera golejadora, és intocable al seu equip i ha lloat la seva ambició, disciplina i solidaritat al terreny de joc.

El Madrid tindrà un rival que està en hores baixes. El Deportivo és penúltim de la classificació i, juntament amb el Saragossa, és l'únic equip de la competició que encara no ha guanyat cap partit. Tot i això, Mourinho no es refia de la crisi que travessa el conjunt gallec i ha assegurat que és un equip que anirà a més a mesura que avanci la temporada.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut