Madrid

Mourinho recupera Pepe per al partit contra l'Auxerre i deixa fora de la llista Pedro León

El Madrid viatja aquesta tarda cap a França, on demà visitarà l'Auxerre. Els de Mourinho s'han entrenat aquest matí a Valdebebas, on han intentat millorar l'efectivitat de cara a gol. El tècnic portuguès ha sorprès amb la llista de convocats per a aquest partit, després de descartar per decisió tècnica Pedro León. Aquesta decisió incrementa les possibilitats de Benzema de cara a l'onze inicial. Qualsevol fórmula és bona per intentar fugir dels pitjors registres golejadors de les últimes temporades. A la convocatòria torna el portuguès Pepe, absent en l'últim partit per sanció.

Actualitzat
En un moment en què els problemes ofensius del Reial Madrid feien créixer les opcions de futbolistes com Karim Benzema o Pedro León, Mourinho ha descartat aquest últim per decisió tècnica. Aquesta absència s'afageix a les baixes per lesió de Raúl Albiol, Ezequiel Garay, Fernando Gago, Sergio Canales i Kaká.

Sí que formen part de l'expedició de vint, de la qual Mourinho haurà de descartar dos jugadors, Mahmadou Diarra i Juan Carlos, jugador del planter. La llista de convocats la formen Iker Casillas, Adán, Dudek, Sergio Ramos, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Mateos, Marcelo, Lass, Khedira, Mahmadou Diarra, Xabi Alonso, Granero, Juan Carlos, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema.

Després de l'entrenament a porta tancada completat avui al matí a Valdebebas, els jugadors dinen junts abans de desplaçar-se a les 15.20 hores a l'aeroport de Barajas i partir rumb a França a les 16 hores. Després del partit, la plantilla gaudirà dimecres del seu primer dia lliure des que va començar la Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut