Reial Madrid

Mourinho rebaixa la transcendència del Barça-Madrid recordant que el clàssic no decidirà res

José Mourinho ha aparcat la seva vehemència habitual per mostrar la seva cara més prudent just en les hores prèvies al gran clàssic de dilluns. En l'última roda de premsa abans del duel amb el Barça, el tècnic portuguès ha defugit polèmiques, fins a tal punt que ha restat transcendència al partit amb els blaugranes recordant que aquest clàssic no decidirà la Lliga. Mourinho ha avançat que sortirà al Camp Nou amb el seu onze de gala i ha advertit dels perills de l'arbitratge en recordar que és el Barça qui està content amb la tria d'Iturralde González com a jutge de l'enfrontament.

Actualitzat
El Mourinho d'aquest diumenge ha estat el Mourinho mesurat i prudent. Aquell Mourinho menys habitual, que no busca el combat dialèctic ni alimenta polèmiques. A diferència de tantes altres vegades, el tècnic portuguès del Reial Madrid s'ha mostrat molt tranquil i estranyament dòcil. Amb un to de veu molt pausat, Mourinho ha reiterat amb insistència que el clàssic de dilluns "no decidirà res".

Per l'entrenador blanc, el partit entre Barça i Madrid no té l'al·licient de les eliminatòries de la Lliga de Campions, ja que, passi el que passi, cap dels dos equips quedarà eliminat ni cap dels dos podrà acomiadar-se de la competició. En aquest sentit, Mourinho ha restat transcendència a l'enfrontament ja que, segons ell, encara hi haurà molts punts en disputa. Preguntat un cop rere l'altre sobre si hi ha diferències entre aquest partit i els altres que ha disputat al Camp Nou amb el Chelsea o l'Inter, Mourinho ha subratllat que enyora "la pressió afegida" que brinda la Champions.

Pocs missatges

Tan contingut ha estat Mourinho en les seves declaracions que la roda de premsa ha estat tan previsible com avorrida. De les poques coses que se'n poden destacar és que el Madrid jugarà "amb l'equip de sempre", o com a mínim això ha avançat el portuguès. "Intentarem superar les qualitats del Barça aprofitant els punts menys forts que tenen", ha avançat el tècnic. Mourinho ha afegit que espera un gran partit i que confia que el seu equip no canviï d'actitud tant si guanya com si perd. "La Lliga és llarga", ha reblat.

Avís a l'àrbitre

Enmig de tanta paraula insípida, Mourinho -si no no seria Mourinho- ha tingut paraules per alertar de l'arbitratge. Després de recordar que sempre que s'ha enfrontat al Barça ha acabat en inferioritat numèrica, l'entrenador portuguès s'ha limitat a dir que mentre que "el Barça és feliç amb Iturralde el Madrid no ho és tant". Un avís més per a navegants. Cent per cent Mourinho.

Canales no viatja

De la convocatòria de José Mourinho cal destacar l'absència de Canales per motius tècnics. Els únics dubtes dels blancs de cara al partit, Khedira i Higuaín, s'han entrenat amb total normalitat i seran titulars al Camp Nou. Carvalho torna a la convocatòria i també serà titular després de quedar-se fora de la llista del compromís de Champions enfront l'Ajax.

Arribada a Barcelona

El Reial Madrid ja passa la nit a Barcelona. De fet, l'arribada dels galàctics a la capital catalana ha estat una bona mostra de la passió que desperta aquest clàssic. La T-2 de l'aeroport del Prat ha presentat un bon aspecte per rebre els actuals líders de la Lliga. Els flaixos i els crits dels centenars d'aficionats han anat majoritàriament cap a Cristiano Ronaldo i José Mourinho. El Reial Madrid descansa en un hotel de Barcelona, on passarà les hores prèvies al partit. A l'arribada, un petit grup de radicals han apedregat l'autobús del Reial Madrid i n'han trencat una lluna.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut