Futbol

Mourinho posa en dubte que sigui normatiu el llaç groc que llueix Pep Guardiola en els partits

El tècnic del United creu que Guardiola no hauria de lluir el crespó groc que reivindica la sortida dels presos catalans empresonats

Actualitzat

El tècnic del Machester United, José Mourinho, com s'esperava, ha començat a escalfar el derbi de la ciutat d'aquest diumenge. La motivació és important, ja que el tècnic del City és el seu etern rival, Pep Guardiola. 

El motiu de la crítica ha estat el llaç groc que fa dies que Guardiola llueix en tots els partits per demanar la llibertat dels polítics catalans que es troben a la presó, com és el cas d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn, i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el de l'ANC, Jordi Sànchez.

"Conec en Pep des de fa molts anys i crec que sé el que sent sobre el seu país. No sé quines normes hi ha en el futbol (referint-se a portar el llaç), però si les regles ho permeten, ell és un ciutadà lliure per fer-ho, però no estic segur que les regles permetin portar algun missatge polític sobre el terreny de joc. Aquest és el meu dubte. Crec que no m'ho permetrien, això és el que crec", ha comentat Mourinho.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut