Reial Madrid

Mourinho podria sacrificar Di María per donar més solidesa al mig del camp

El Reial Madrid viu les hores prèvies en un ambient d'optimisme. José Mourinho amagarà les seves cartes fins a l'últim moment, tot i que Di María podria ser el gran sacrificat a l'onze titular per donar més solidesa al mig del camp i així plantar cara a l'estil del Barça. Després de l'entrenament d'aquesta tarda, el portuguès compareixerà davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa molt esperada. Molts aficionats blancs creuen que ja ha arribat el moment d'acabar amb l'hegemonia blaugrana.

Actualitzat
Ambient d'optimisme a Valdebebas

Matí de futbol a la Ciutat del Reial Madrid, a Valdebebas, on els aficionats que arrossega el Castilla, fidels merengues de tot cor, no són ni de bon tros tan nombrosos com els del primer equip. El dia abans del gran clàssic, el madridisme està més pendent dels de Mourinho, que s'entrenaran aquesta tarda abans de viatjar al Camp Nou, que del seu filial. Un dels laterals de l'estadi és absolutament buit. L'altre, el de la tribuna, no arriba a la meitat de l'aforament. A la llotja no hi ha vips: la majoria està preparant-se pel desplaçament a Barcelona. L'única cara coneguda és la de Rubén de la Red, que, pacient, es fa fotografies amb els aficionats.

Els futurs cracs de La Fábrica, que és com a Madrid anomenen el planter blanc, golegen el Vecindario canari per 3 a 0 i sumen un altre triomf, i els aficionats marxen contents cap a casa, amb la il·lusió que dilluns els grans també puguin sumar els tres punts contra el Barça al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut