El clàssic

Mourinho no busca excuses i reconeix la superioritat del Barça sobre el Madrid

Mourinho va mostrar la seva cara més elegant en la roda de premsa posterior a l'històric 5-0 del Barça sobre el Reial Madrid. El tècnic portuguès no va buscar excuses i va reconèixer la superioritat blaugrana durant els 90 minuts. Mou va lamentar el mal joc dels seus futbolistes, de qui va dir: "Han regalat els dos primers gols". "És una derrota trista, però fàcil de pair i d'analitzar: el Barça ha jugat molt bé i nosaltres ho hem fet molt malament", va explicar l'entrenador merengue. De totes maneres, "encara queda molta Lliga i tindrem l'ocasió de revenjar-nos-en", va afegir Mou.

Actualitzat
L'entrenador del Madrid va rebutjar que el seu equip hagi rebut una humiliació per part del Barcelona al Camp Nou, ni que ell se senti així, i es va limitar a argumentar que el 5-0 només va ser "la derrota més voluminosa en la meva carrera". Mourinho va assegurar que es va sentir impotent al camp i que a la segona part no va poder "ajudar" el seu equip, i per això va preferir quedar-se a la banqueta, concretament quan el Madrid va encaixar el tercer gol. Lluny de mostrar-se abatut, el portuguès es va presentar a la sala de premsa del Camp Nou amb aires de renovació, ja que va dir que després del 5-0 no podia fer-hi res més.

"Derrota fàcil de pair"

"Avui ja no tenim res més a fer. Aquest dimarts tenim molta feina i ens cal esperar el pròxim partit. Això és un campionat i només som a dos punts del líder. Aquesta és una derrota fàcil de pair", va afegir. L'entrenador madridista va insistir en la idea "fàcil de pair", ja que es va emparar en el fet que no li queda cap argument per defensar-se, en assegurar que no podia recolzar-se en un mal arbitratge, pals en la meta de Valdés o altres circumstàncies. "No hem tingut la possibilitat de guanyar. És un partit fàcil de comentar. Un equip ha jugat al màxim de la seva potència i un altre ha jugat malament", va dir el tècnic, que va insistir que el campionat seguirà igualat amb pocs punts amunt un o un altre, en al·lusió només al Barça i al Madrid. Finalment, Mourinho va apel·lar al "caràcter" dels seus jugadors i a "no plorar" després de la derrota per 5-0 al Camp Nou.

"El Barça, millor en tot"

El migcampista del Madrid Xabi Alonso va assegurar que els homes de Pep Guardiola van ser "millors en tot". Alonso va reconèixer que l'equip blanc "no pot estar content", tot i que va dir que "queda molta Lliga i que no hi ha res acabat". El basc creu que als blaugranes els va ajudar molt el fet de "marcar aviat" i espera que aquesta golejada "no passi factura al grup".

"Ha estat un gran Barça"

Jorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid, va admetre la superioritat del Barcelona, que, a parer seu, va fer "un partit superb", i es va mostrar esperançat a aprendre la lliçó. "Ha estat un gran Barça i ha fet un partit superb. La primera ocasió que han fet ha suposat el primer gol i ha estat difícil sobreposar-nos-hi. Després, amb el tercer gol hem jugat sense la il·lusió de poder empatar i hem estat incòmodes", va comentar Valdano.

El directiu madridista va admetre la superioritat del conjunt de Pep Guardiola, però va intentar treure alguna cosa positiva de la dura derrota del Madrid al Camp Nou. "El Barça ha estat molt, molt superior, però hem perdut tres punts, tot i que encara tenim territori per recuperar i aprendre la lliçó. Ells han gaudit del joc del minut 1 al 90. Cal aplaudir el Barça i veurem si en la tornada podem ser nosaltres els que fem una exhibició", va comentar.

En comparació d'aquell 2-6 al Bernabéu, Valdano va viure algunes diferències. "Aquell 2-6 va marcar l'inici d'un gran Barça i el final d'un Reial Madrid. Ara, l'equip s'ha rejovenit i espero que aquest partit ens ensenyi quin és el nivell de l'alta competició".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut