Barça

Mourinho, la Roma o el duet De Ligt-De Jong, entre els possibles rivals del Barça

El Barça ja coneix els sis possibles rivals que pot tenir als vuitens de final de la Champions. El sorteig no es farà fins dilluns; però, entre les opcions, n'hi ha unes quantes amb força morbo.

Francesc LatorreActualitzat

ELS MÉS DIFÍCILS

EL LIVERPOOL
Anfield té l'atractiu del "You'll never walk alone", però el Liverpool de Jürgen Klopp és el rival més exigent. Actuals subcampions i líders de la Premier, davant del City de Guardiola. Equip ple de grans futbolistes, sobretot a davant, amb el trident Salah, Firmino i Mané com a gran amenaça.

MANCHESTER UNITED
La boleta del Manchester United suposaria el retrobament amb José Mourinho. Més enllà del morbo, però, el seu rendiment futbolístic està per sota de les expectatives. Sisens a la Lliga, amb una proposta cent per cent Mourinho. Això explica que només hagin fet set gols a la fase de grups, però també que només n'hagin encaixat 4. Lukaku o Pogba són alguns dels noms a tenir en compte

ROMA
Igual que a Anfield, a l'Olímpic de Roma també hi ha litúrgia musical abans dels partits. Una melodia però d'horrible record per al Barça. Allà es va acabar la Champions de l'any passat. Una trobada a vuitens serviria la possibilitat de la venjança. El bloc dels romans és pràcticament idèntic, amb la baixa, això sí, de Nainggolan.

AJAX D'AMSTERDAM
Matthijs De Ligt i Frenkie De Jong, els dos grans objectius de futur dels blaugranes, seran els grans atractius si l'atzar aparella Barça i Ajax. El Camp Nou podria veure en directe aquests dos joves pretesos per mig Europa. Amb ells, els holandesos han disputat fins a l'últim segon el liderat del seu grup amb el Bayern.

ASSEQUIBLES

OLYMPIQUE LIÓ
Quart a la seva Lliga, l'Olympique de Lió pot presumir en canvi de no haver perdut cap partit a la Champions i fins i tot d'haver guanyat al camp del City. Ndombélé, al migcamp, Memphis Depay i Nabil Fekir són les seves grans figures. Nom per nom, però, equip clarament inferior al Barça.

SCHALKE 04
Serà el rival més desitjat. Segons darrere del Porto en un grup, però, on també hi havia els fluixos Galatasaray i Lokomotiv. És cert que encaixen pocs gols -només 4 a la lligueta- però també ho és que els costa molt veure porteria. Només n'han fet sis.

Anar al contingut