Hazard i Mourinho, durant l'etapa on van coincidir al Chelsea
Futbol

Mourinho: "Hazard és un jugador increïble amb un entrenament pèssim"

El tècnic portuguès analitza el moment que viu el belga i l'origen dels seus problemes

Redacció Esport3Actualitzat

Jose Mourinho, tècnic de la Roma, ha parlat d'Eden Hazard, jugador amb qui va coincidir durant la seva segona etapa al Chelsea. Ho ha fet en una entrevista a talkSPORT, per analitzar el moment que viu el belga i l'origen dels seus problemes.

"La veritat sobre Hazard és el que veus d'ell. És un jugador increïble amb un entrenament pèssim. Imagina't el que podria ser amb una actitud superprofessional en els entrenaments"

El tècnic portuguès va arribar a pensar que podria guanyar la Pilota d'Or amb el Reial Madrid.

"Quan va anar al Reial Madrid vaig pensar que anava al club més gran del món, on sentint la pressió d'estar sempre al cim guanyaria la Pilota d'Or. Però en termes del seu estat físic, la seva velocitat, la seva condició, seria un jugador molt millor (si s'entrenés adequadament). El que veus és només el talent que va portar Eden on és. Ha tingut més lesions al Reial Madrid, que en tot el temps que va estar amb mi al Chelsea"

Mourinho creu que l'Eurocopa pot ser la redempció de Hazard.

"Ara torna amb Bèlgica, en un gran escenari. Té una bona relació amb Robert Martínez, però ara és suplent. Estarà a punt per sortir al camp i anar guanyant temps, així que crec que Bèlgica acabarà l'Euro amb Hazard com a titular i probablement al capdamunt del seu joc"

Anar al contingut