Aquest és el moment en què Mourinho va ficar el dit a l'ull a Tito Vilanova
Futbol

Mourinho es penedeix del seu incident amb Tito Vilanova

El tècnic portuguès ha rememorat el polèmic moment en què va posar el dit a l'ull a Tito Vilanova i ha confessat que es penedeix d'haver-ho fet

José Mourinho és un dels protagonistes d'un llibre sobre comunicació titulat "Manténgase locos y hambrientos" escrit pel seu compatriota Joao Gabriel. En un dels capítols, l'autor revela detalls sorprenents de la personalitat del tècnic portuguès entre els quals destaca el seu polèmic incident amb Tito Vilanova quan era entrenador del Reial Madrid durant la Supercopa d'Espanya del 2011 al Camp Nou. Mourinho ha rememorat el moment en què va posar el dit a l'ull a Tito i ha confessat que es penedeix d'haver-ho fet.

"Amb Tito Vilanova vaig ser jo qui va fallar, no hauria d'haver fet el que vaig fer. És clar que no, la imatge negativa es queda per sempre. Tito no va tenir res a veure amb això. Ho sento per ell."

Tot i aquest penediment, Mou no ha pogut evitar referir-se a la seva rivalitat amb el Barça durant la seva etapa a la banqueta madridista amb el seu particular punt de vista.

"El Barcelona era bo jugant, però millor condicionant el rival i manipulant decisions i percepcions."

Per últim, Mourinho també ha rememorat la seva etapa com a futbolista i com el va influir de manera decisiva en la seva formació per acabar sent un dels millors entrenadors.

"Coneixia les meves limitacions, perquè no era ràpid i la velocitat és clau en el futbol. El que em destacava dels altres era la capacitat per llegir i analitzar equips. Podia veure coses que altres no veien, però si no hagués estat jugador, la meva formació com a entrenador hagués estat més pobre. Ser el fill del meu pare també va ser molt important, perquè vaig créixer amb accés a espais prohibits. Qui és el nen que és en un vestidor en el descans d'un partit de la Lliga principal? Qui és el nen que escolta la xerrada de l'entrenador? Qui és el nen que, ja una mica més gran, veu el seu pare sent acomiadat durant el dinar de Nadal de la família?"

Anar al contingut