Futbol

Mourinho: "És difícil arribar a dues semifinals en dos anys i penso que mereixíem guanyar"

Després del partit, Mourinho no es va poder escapar dels micròfons. Amb el Madrid eliminat de la Champions, el portuguès va reconèixer que estava trist, tot i que més pels jugadors que no pas per ell. "És difícil arribar a dues semifinals en dos anys i penso que mereixíem guanyar", va indicar Mou. Del partit, va dir que al seu conjunt li va faltar frescor, ja que el Bayern va ser "un equip que l'últim cap de setmana ha estat de vacances, mentre nosaltres veníem de jugar un partit molt important".

Actualitzat
"Hem lluitat molt, en un partit molt tàctic, d'una tensió emocional enorme, ja que a partir del 2-1 qui cometia un error podia perdre el partit. Hem perdut. Estem tristos nosaltres i ells contents. El futbol és així", va declarar Mourinho.

El tècnic del Reial Madrid va voler treure ferro a l'eliminació de la Champions assegurant que "s'ha de ser fort. L'any passat vam guanyar la Copa Rei que feia temps que el club no guanyava. Si aquesta temporada guanyem la Lliga ja és un pas endavant. Estic orgullós de la gent i l'equip i no tinc res a criticar".

Mourinho, que va assegurar no tenir cap queixa de l'àrbitre, va recordar també que té un historial de semifinals perdudes. A l'estil del portuguès va acabar dient que vol ser una mica feliç pels altres [Bayern]".

Ronaldo millor que Messi

Amb el penal fallat de Cristiano Ronaldo, Mou va aprofitar per elogiar el davanter, de qui va dir que aquesta temporada és millor que Messi i va afegir que "Ronaldo n'havia de fallar algun, de penal" -n'havia transformat 27 de consecutius-. El tècnic blanc va aprofitar per recordar que Messi també va errar una pena màxima decisiva.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut