Futbol

Mourinho confessa que va estar a punt de no fitxar pel Reial Madrid

El tècnic portuguès no hauria anat al club blanc si hagués tornat a Itàlia després de guanyar la Champions del 2010. "Vaig ser més feliç a Milà que a Madrid"

Redacció Esport3Actualitzat

José Mourinho, l'actual entrenador del Tottenham Hotspur, ha explicat en una entrevista que ha concedit a La Gazzetta dello Sport que va decidir fitxar pel Reial Madrid després d'eliminar, amb l'Inter de Milà, el Barça de Pep Guardiola a les semifinals de la Lliga de Campions. Després, l'equip italià va guanyar (2-0) la final que es va jugar al Santiago Bernabéu contra el Bayern de Munic, aquest divendres 22 de maig fa just 10 anys. Mou també ha explicat que va estar a punt de no fitxar pel Reial Madrid.

Si hagués tornat a Milà després de la final del Santiago Bernabéu, amb els aficionats cridant el meu nom, potser no hauria marxat de l'Inter. Jo encara no havia firmat amb el Madrid.

Mourinho no va tornar amb la resta de l'expedició però va protagonitzar una escena de comiat just a l'exterior del Bernabéu. El tècnic portuguès ja marxava en el seu cotxe particular quan va aturar-se per abraçar Marco Materazzi, el capità de l'equip, entre llàgrimes.

José Mourinho ha reconegut que el Reial Madrid ja va intentar fitxar-lo l'any anterior, però el president de l'Inter, Massimo Moratti, el va convèncer perquè es quedés a Milà. The Special One ja havia dit que no a Florentino Pérez quan era al Chelsea: "i no pots dir que no tres vegades al Reial Madrid" .

La decisió la vaig prendre després de la segona semifinal amb el Barça perquè sabia que guanyaríem la Champions. A Moratti li havia fet entendre-ho, les paraules no calien, es va notar com ens vam abraçar al camp després de la final de Madrid. Em va dir "després d'això tens dret a marxar". Era el dret a fer el que volia, però a ser feliç. De fet, vaig ser més feliç a Milà que a Madrid.

En la mateixa entrevista Mourinho ha aclarit què li va dir a Guardiola durant el partit de tornada de les semifinals de la Champions del 2010 al Camp Nou. Va ser just després que l'Inter es quedés amb 10 jugadors per l'expulsió de Motta. Guardiola donava instruccions a Zlatan Ibrahimovic a la banda i l'aleshores entrenador de l'Inter es va acostar per darrere. "Vaig veure que la banqueta del Barça ho estava celebrant com si ja haguessin guanyat. Simplement li vaig dir que no muntessin una festa perquè el partit no s'havia acabat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut