Copa del Rei

Mourinho assumeix que el Madrid no fitxarà cap davanter per cobrir l'absència d'Higuaín

El Reial Madrid de Mourinho té una eliminatòria de Copa complicada. Els blancs reben aquest dijous l'Atlètic de Madrid al Bernabéu. Però tant o més que la Copa, al tècnic el preocupa haver perdut Higuaín per tota la temporada. Cansat de demanar un davanter, Mou ha decidit deixar de queixar-se. Ja tocava. El portuguès no ha insistit en la necessitat de fitxar i ha reiterat que es conformarà a poder disposar de Benzema com a únic punta pur a la plantilla. A més a més, ha deixat clar que no confia en el davanter del filial Morata, a qui no ha convocat per segon partit consecutiu. Mou tampoc compta amb Canales i té lesionat Pepe.

Actualitzat
Aquest dimecres la fera estava molt més tranquil·la. Rebre el trofeu al millor entrenador del món l'ha amansit. A Mourinho, però, li han recordat que a Cani, expulsat diumenge passat al Bernabéu per llançar una ampolla al tècnic blanc, el Comitè de Competició li ha canviat la targeta vermella per una de groga. Mourinho ha insistit a adoptar el paper de víctima i ha dit que "si un futbolista del meu equip hagués llançat una ampolla, l'haurien sancionat durant tres mesos".

Juanfran arriba al Calderón... i pot marxar Quique

Un altre que es va cansar de demanar és Quique Sánchez Flores. L'entrenador de l'Atlètic de Madrid és a la corda fluixa després del ridícul que va fer el seu equip al camp de l'Hèrcules. En el derbi de Copa, que podria ser l'últim partit que dirigeix, podrà comptar amb l'ex de l'Osasa Juanfran, que ha estat presentat com a nou jugador "colchonero".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut