Madrid

Mourinho acomiada la temporada amb una carta d'agraïment a la seva afició i carregant contra el Barça

José Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha acomiadat la temporada amb una carta d'agraïment a la seva afició, en què assegura que tornarà l'11 de juliol, descartant l'interès d'altres equips, i, un cop més, no s'ha pogut estar de referir-se al Barça. Sense anomenar-lo, ha tornat a carregar contra el seu gran enemic. A la part final del seu missatge ha recordat els incidents viscuts aquesta temporada, demanant joc net i parlant de frenar gestos racistes. "Vull finalitzar amb un desig molt simple, que és que la pròxima temporada es puguin recuperar principis que ningú ha d'oblidar i que aquesta temporada alguns professionals del futbol i algunes institucions han oblidat de vegades, i que han de ser la base d'un esport com el nostre".

Actualitzat
"Ha finalitzat la temporada i vull agrair als aficionats del Reial Madrid tot l'afecte i suport que ens han ofert tant a l'equip com al cos tècnic. Hem treballat seriosament i amb dedicació, però òbviament deixem al vostre criteri l'anàlisi de la tasca d'aquesta plantilla durant aquest últim any", assegura. "Tornarem l'11 de juliol amb la mateixa passió i amb la mateixa motivació de sempre per continuar intentant dignificar el prestigi i la inigualable història del Reial Madrid", afegeix.

A la part final del seu missatge ha recordat els incidents viscuts aquesta temporada, demanant joc net i parlant de frenar gestos racistes. "Vull finalitzar amb un desig molt simple, que és que la pròxima temporada es puguin recuperar principis que ningú ha d'oblidar i que aquesta temporada alguns professionals del futbol i algunes institucions han oblidat de vegades, i que han de ser la base d'un esport com el nostre". "Parlar de 'fair-play', de respecte per l'adversari i de targeta vermella al racisme no han de ser paraules, han de ser fets".

"Repeteixo, tinc l'esperança que per la pròxima temporada puguem recuperar per al nostre esport aquests principis absolutament fonamentals. Gràcies per tot. Ens veiem aviat. L'11 de juliol serem aquí", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut