Fórmula 1

Mosley veu proper un acord amb la FOTA i assegura que la temporada que ve només hi haurà un campionat

Dimecres, a París, hi ha reunió del Consell Mundial de la FIA i les cada cop més convincents amenaces de la FOTA semblen haver esperonat la Federació per buscar un acord al més aviat possible. Aquest diumenge Max Mosley, en un to conciliador, ha assegurat que està disposat a tornar-se a asseure amb els equips, ja que només hi ha poques -que no poc importants- qüestions que separin les seves posicions. Mosley, a més, ha dit que no dubta que l'any que ve només hi haurà un campionat, ja que en cas contrari seria una "bogeria" i ningú no ho entendria.

Actualitzat
En declaracions a TV3 just en els moments previs al començament del Gran Premi de la Gran Bretanya, Max Mosley ha estat catègoric a l'hora d'assegurar la pervivència d'un sol campionat de Fórmula 1 la temporada que ve. El president de la FIA no dubta que només hi haurà un únic Mundial, ja que la divisió perjudicaria tothom -equips i federació- i desconcertaria l'aficionat.

Mosley ha dit que ara per ara hi ha poques qüestions que separin els plantejaments de la FIA i la FOTA i que, per tant, la resolució de les desavinences serà ràpida i arribarà aviat.

Ecclestone matisa


Després de les manifestacions que va fer a la BBC aquest dissabte, Bernie Ecclestone ha volgut matisar les seves paraules i ha reiterat que "ningú està parlant de cancel·lar el límit pressupostari; ningú cancel·larà res; les regles són les regles".




NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut