avió sinistrat
L'avió accidentat (Divulgaçao)
Accident aeri

Moren en un accident aeri el president i quatre jugadors del Palmas Futebol e Regatas brasiler

Equips de la Sèrie A de la lliga brasilera com Palmeiras, Flamengo, Fluminense o Sao Paulo s'han sumat a les mostres de condol per les víctimes de l'accident

Redacció Esport3Actualitzat

El president i quatre futbolistes del Palmas Futebol e Regatas, un club de la Quarta Divisió del Campionat del Brasil, han mort aquest diumenge en un accident aeri junt amb el pilot de l'aeronau quan viatjaven a la ciutat de Goiania per disputar un partit. L'avioneta particular contractada pel club ha caigut a terra per causes desconegudes després d'haver sortit de Porto Nacional, un municipi de l'estat amazònic de Tocantins.

En una nota, el club Palmas ha notificat que no hi havia supervivents.

"Lamentem informar que no hi ha supervivents. En aquest moment de dolor i consternació, el club demana pregàries per als familiars, als quals els oferirà el suport necessari."

El club Vila Nova, qui havia de ser el seu pròxim rival, ha explicat que, a banda d'avenir-se a ajormar el partit, oferirà un homenatge a les víctimes el dia en què finalment es pugui jugar.

El Palmas és un club fundat el 1977 que el 2004 va donar la campanada en arribar fins als quarts de final de la Copa del Brasil.
 

Els millors equips del Brasils han donat el seu condol per les víctimes

Equips de la Sèrie A de la lliga brasilera com Palmeiras, Flamengo, Fluminense o Sao Paulo s'han sumat a les mostres de condol per les víctimes de l'accident.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut