Els enfrontaments entre aficionats en estat d'embriaguesa estan sent protagonistes a l'Eurocopa (EFE)
Futbol

Mor un aficionat nord-irlandès que estava en estat ebri després de caure des de vuit metres

Va precipitar-se des d'un balcó d'un edifici cèntric de Niça hores després que Irlanda del Nord s'enfrontés a Polònia

Actualitzat

Una Eurocopa que havia de tenir la seguretat com a gran protagonista ja s'ha cobrat la primera víctima mortal. Es tracta d'un aficionat nord-irlandès que es va precipitar al buit des del balcó d'un edifici cèntric de la ciutat de Niça hores després de l'enfrontament de l'equip del seu país contra Polònia. Segons alguns testimonis, la víctima tenia símptomes que evidenciaven un profund estat d'embriaguesa.

Justament aquest incident ha passat hores després que el govern francès va decretar la prohibició de la venda de begudes alcohòliques a les zones pròximes als terrenys de joc en la vigília i els dies de partit. Una mesura que intenta apaivagar els enfrontaments entre aficions rivals que han protagonitzat, de manera inesperada, l'arrencada de l'Eurocopa de França.

Quan només han passat tres dies del dia que es va inaugurar la màxima competició europea de futbol de seleccions, la gendarmeria ha fet 116 detencions, ha deixat 63 persones arrestades i el Ministeri de l'Interior ha expulsat tres aficionats i ha prohibit que cinc més puguin tornar a trepitjar el país.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut