Barça

Mor Ricard Maxenchs, director de relacions institucionals del Barça durant 23 anys

El periodista Ricard Maxenchs, que va ser director general adjunt i director de relacions institucionals i de comunicació del Barça, ha mort aquesta matinada, víctima d'una greu malaltia. Ricard Maxenchs, que va deixar una gran empremta en el món del periodisme com a cap de premsa del club blaugrana on va treballar durant 23 anys, havia ocupat últimament càrrecs de responsabilitat a Abertis i també a La Caixa.

Actualitzat
El prestigiós periodista Ricard Maxenchs, director de relacions institucionals de La Caixa i exdirector de comunicació del FC Barcelona, va morir ahir a la nit a l'edat de 55 anys. Maxenchs va treballar com periodista a "El Mundo Deportivo" i Televisió Espanyola, entre altres mitjans de comunicació, fins que el 1981, amb Josep Lluís Núñez de president, es va incorporar al FC Barcelona com a cap de premsa.

El seu pes dins del club, com a home de confiança de Núñez, va anar en augment, fins que el 1993 va ser nomenat director de relacions externes i, posteriorment, director general adjunt a la presidència, en l'època de Joan Gaspart.

Després de 22 anys vinculat al FC Barcelona, Maxenchs va deixar l'entitat el 2003 per convertir-se en el director de relacions institucionals i reputació corporativa del grup Abertis, abans de fitxar per La Caixa.
Anar al contingut