Barça

Mor Marcos, exjugador del Barça i pare de Marcos Alonso

L'exjugador càntabre, de 63 anys, ha mort a causa d'una greu malaltia

Redacció Esport3Actualitzat

Marcos Alonso Peña, jugador del Barça durant cinc temporades i pare de l'actual jugador blaugrana Marcos Alonso, ha mort aquest dijous als 63 anys. Conegut futbolísticament com a Marcos, el jugador càntabre es va donar a conèixer a l'Atlètic de Madrid abans de fitxar pel Barça, on va jugar durant cinc temporades, entre 1982 i 1987. Des de fa dos anys patia una greu malaltia.

Marcos, que jugava com a extrem, va guanyar una Lliga, una Copa, una Supercopa d'Espanya i dues Copes de la Lliga amb el Barça, i és especialment recordat pel gol que va donar la Copa al Barça davant el Reial Madrid l'any 1983 a La Romareda de Saragossa (2-1).

Marcos era fill del també futbolista Marquitos, que va guanyar cinc Copes d'Europa amb el Reial Madrid.  

Minut de silenci en la roda de premsa de Joan Laporta

 ​​Joan Laporta i els membres de la junta directiva han guarden un minut de silenci per la mort de l'exjugador Marcos Alonso, al començament de la roda de premsa que ha ofert aquest dijous per valorar l'actualitat del club blaugrana.

Joan Laporta guardant un minut de silenci

L'any 2016 va ser entrevistat per Televisió de Catalunya arran de l'eliminatòria de Champions entre el Barça i l'Atlètic, dos dels seus ex equips:

 

El seu fill, actual lateral del Barça, va renovar amb el conjunt culer aquest 2023 . En aquest àudio s'explica la saga familiar dels Alonso, just quan Marcos Alonso fill va fitxar per al conjunt blaugrana:

La primera plantilla culer ha fet un minut de silenci en record de Marcos:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut