Luce Douady ha mort mentre s'entrenava a les parets de Luisset
Escalada

Mor Luce Douaday, campiona mundial juvenil d'escalada, en un accident mentre s'entrenava

Segons ha informat la Federació Internacional d'Escalada, la jove esportista de 16 anys va relliscar i es va precipitar al buit en un lloc amb un pendent de més de 150 metres de desnivell

Redacció Esport3Actualitzat

L'escalada mundial està de dol per la mort de la francesa Luce Douady, de només 16 anys. La vigent campiona del món juvenil ha perdut la vida després de caure per un penya-segat mentre s'entrenava amb altres companys.

Segons ha informat la Federació Internacional d'Escalada, la jove esportista va relliscar quan anava d'un punt a un altre i es va precipitar al buit en un lloc amb un pendent de més de 150 metres de desnivell. L'accident mortal s'ha produït a les parets de Luisset, a la regió francesa d'Isère.

Douady estava considerada una de les promeses més fermes d'aquest esport que entrarà al programa olímpic dels pròxims Jocs de Tòquio i l'any passat es va proclamar campiona del món juvenil en una prova disputada a la localitat italiana d'Arco di Trento. Tot i la seva joventut, Douady ja havia debutat a la copa del món absoluta amb una cinquena posició com a millor resultat.

Anar al contingut