CURSES DE MUNTANYA

Mor la corredora de muntanya Andrea Huser en caure des de 140 metres

Va relliscar creuant un rierol mentre entrenava

Actualitzat

L'organització de la Lavaredo Ultra Trail ha informat aquest dilluns de la mort de la corredora Andrea Huser. L'atleta suïssa, de 46 anys, va ser trobada en un camí pels serveis d'emergència. Huser havia desaparegut dissabte i la causa de la mort va ser per una relliscada creuant un rierol mentre entrenava. Es va desplomar per un pendent de 140 metres.

Entre els èxits de l'helvètica destaca la medalla de bronze al Campionat d'Europa de triatló d'hivern, el 2012 i al 2017 va guanyar l'Ultra Trail World Tour. També va arribar a ser campiona continental de Mountain Bike, el 2002, i plata en UTMB 2016-17, any en què la catalana Núria Picas va vèncer la prova. La seva abraçada en la línia d'arrribada va donar la volta al món.

 

 

La corredora Núria Picas ha volgut tenir aquest record de la campiona, que va ser segona l'any 2017, quan la catalana va guanyar l'Ultra Trail del Mont Blanc.

 

Segons ha informat el portal 20Minuten, la policia de Berna va rebre dissabte un informe sobre una persona desapareguda i es va cridar la policia de Valais perquè ajudés en la cerca. Els equips de rescat de l'estació de Saastal van trobar el cos un dia més tard a l'àrea d'Oberi Schopfen. La fiscalia, al costat de la policia local, ha iniciat una investigació per aclarir els fets. Huser havia posat punt final a la seva carrera esportiva la passada campanya, encara que seguia entrenant-se a les muntanyes del seu país per mantenir la forma.

Anar al contingut