Futbol

Mor José Antonio Reyes, exjugador de l'Espanyol i del Sevilla, en un accident de trànsit

El futbolista de 35 anys, que aquest any estava jugant amb l'Extremadura, ha perdut la vida en una col·lisió produïda aquest mateix dissabte a l'autovia Utrera-Sevilla

Actualitzat

José Antonio Reyes (Utrera, 1983) ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit. El futbolista de 35 anys, que aquest any estava jugant amb l'Extremadura, ha perdut la vida en una col·lisió produïda aquest mateix dissabte a l'autovia Utrera-Sevilla. L'accident ha tingut lloc a les 11.40, quan el vehicle en què viatjava ha sortit de la calçada i s'ha incendiat.

Reyes va ser el futbolista més jove a debutar a Primera amb el Sevilla, amb 16 anys. La temporada 2003-04 va fitxar per l'Arsenal on va guanyar una Premier, una Commmunity Shield i una FA Cup. Després va marxar cedit al Reial Madrid, on va guanyar una Lliga. Més tard va fitxar per l'Atlètic i el Benfica. Els seus últims clubs van ser el Sevilla, l'Espanyol, el Còrdova, el Xinjiang i ara l'Extremadura, on aquest any ha aconseguit la salvació de l'equip.

Arran de la mort de José Antonio Reyes, els set partits corresponents a la jornada 41 de Segona Divisió que estaven programats per a aquest diumenge s'han ajornat i es disputaran el proper dimarts 4 de juny a les 21.00, segons ha informat La Lliga. 

Sevilla, Espanyol i Extremadura i entitats i jugadors han mostrat el seu condol a la xarxa:

 

Anar al contingut