Imatge d'arxiu d'Óscar Serra
Imatge d'arxiu d'Óscar Serra
Surf

Mor el surfista Óscar Serra després de caure d'una gran onada a Mèxic

El jove valencià ha caigut d'una onada d'uns dos metres a la platja de Zicatela, una de les més famoses en aquesta disciplina

Redacció Esport3 / AgènciesActualitzat

El valencià Óscar Serra ha mort aquest dissabte mentre feia surf a la platja de Zicatela de Mèxic. El surfista s'hauria donat un fort cop al cap contra el fons mentre agafava una onada d'uns dos metres d'alçada, segons informen mitjans mexicans. Serra ha estat ràpidament auxiliat, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida a causa de la gravetat de l'impacte.

La federació espanyola de surf ha lamentat la seva pèrdua.

"Un dia d'onades grans a Zicatela ens ha donat un cop duríssim... El nostre més sincer condol a familiars i amics per la pèrdua de l'Óscar Serra. No hi ha paraules per descriure tant de dolor... la vida moltes vegades és injusta".

En aquesta zona del país nord-americà es produeixen en els mesos de juny i juliol unes de les millors onades del món, que són un reclam per als millors en aquesta disciplina.

Imatges d'algunes de les grans onades de la Zona de Puerto Escondido:

Alguns consideren Zicatela com la millor zona per fer surf i també una de les més perilloses. Durant anys s'ha emportat per davant milers de taules de surf i, per desgràcia, també alguna vida. Un dels casos que més es recorden és el de l'experimentat surfista californià Noel Robinson.

Una disciplina abonada al risc extrem
La tràgica mort no ha estat l'única que ha commocioant el món del surf. En els darrers temps han perdut la vida més joves amants d'aquesta disciplina i d'altres relaciones amb l'esport al mar. Va ser el cas, per exemple, de Pedro Tanaka, que amb només 23 anys va morir el mes de març passat mentre practicava pesca submarina 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut