Mor el periodista Carlos Pérez de Rozas

Pérez de Rozas combinava la precisió numèrica i l'humor en les seves anàlisis a "El Club de la Mitjanit". Era també un dels grans experts del disseny en premsa, al qual va dedicar la majoria de la seva carrera professional

Actualitzat

El periodista barceloní Carlos Pérez de Rozas ha mort aquest dissabte, als 71 anys. Pérez de Rozas, continuador d'una respectada nissaga de periodistes i fotògrafs esportius representada també pel seu germà Emilio, col·laborava amb el programa d'Esport3 i Catalunya Ràdio "El Club de la Mitjanit", on oferia una anàlisi sempre optimista i jovial de l'actualitat del FC Barcelona. L'ús dels adjectius "colossal" i "formidable" van esdevenir la seva marca personal.

Carlos Pérez de Rozas també col·laborava al diari Mundo Deportivo i havia impartit docència universitària a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat Ramon Llull, a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Internacional de Catalunya. 

Pérez de Rozas va esdevenir un dels principals experts en disseny en premsa del país. Va tenir responsabilitats en les àrees de disseny i art de la majoria dels principals diaris catalans: Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya (del qual va formar part de l'equip fundador), El País, La Vanguardia i Mundo Deportivo, que va contribuir a redissenyar coincidint amb els Jocs Olímpics del 1992. Aquesta experiència la traslladava en classes on dissertava amb riquesa i precisió sobre portades escollides dels principals diaris del planeta, fossin actuals o passades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut