FUTBOL

Mor el jugador Alex Apolinário, que es va desplomar en un partit de la 3a Divisió portuguesa

Estava ingressat a l'hospital des de diumenge en coma induït

Actualitzat

El brasiler Alex Apolinário, que jugava a l'Alverca, ha mort per un infart cerebral als 24 anys, quatre dies després de desplomar-se en un partit de la tercera divisió del futbol portuguès.

L'Alverca ha informat en un comunicat que el jugador ha mort a l'hospital de Vila Franca de Xira. El club ha cancel·lat totes les activitats que tenia previstes.

 

 

Apolinário es va desplomar diumenge durant un partit contra la Unió d'Almeirim a causa d'una parada cardiorespiratòria als 27 minuts de joc. La caiguda va provocar la reacció immediata dels companys i el personal, que el va atendre amb un desfibril·lador, i posteriorment va ser traslladat a l'hospital de Vila Franca de Xira, a uns 30 quilòmetres de Lisboa.

El migcentre va arribar al futbol portuguès la temporada 2018/2019 després d'haver militat al Cruzeiro i a l'Atlètic Paranaense al Brasil.

Aquest 2021 ha començat amb tragèdia amb la mort, també la setmana passada, del jugador del planter de l'Athletic Club Aitor Gandiaga i enllaça amb un 2020 on malauradament ens han deixat molts esportistes.

 

 

 

 

 

Anar al contingut