Una imatge d'arxiu de Chris Davidson
Surf

Mor d'un cop de puny l'exsurfista Chris Davidson

Kelly Slater ha lamentat el traspàs del surfista que es va fer famós perquè el va superar dues vegades quan no tenia ni 20 anys

Actualitzat

Commoció a Austràlia per la mort de Chris Davidson, una de les llegendes del surf, als 45 anys a la sortida d'un pub. Segons l'informe policial, Davidson hauria mort per l'impacte del cap contra terra després de rebre un cop de puny que el va tirar d'esquena. El presumpte agressor, Grant Coleman, que ha estat detingut, també està relacionat amb el món esportiu del país, ja que és germà de Darren Coleman, l'entrenador dels Waratahs, un dels equips més populars de rugbi a Austràlia.

Kelly Slater, la llegenda del surf, ha lamentat la mort d'un dels seus contrincants a la dècada dels 90:

"He perdut un altre soldat. Vaig tenir moltes grans batalles amb aquest home. Un dels surfistes amb més talent natural que he conegut."

 

 

Davidson es va donar a conèixer en el món del surf l'any 1996 quan, amb només 19 anys, va batre en dues ocasions consecutives Slater, aleshores ja reconegut com a indiscutible número 1 mundial. Però tot i despuntar com a gran promesa, l'australià no va arribar a plasmar el seu talent en resultats i va arribar a ser el 13è surfista mundial com a millor classificació. Un cop retirat del surf, Davidson va destacar en un altre esport, el tenis taula, i va arribar a representar Austràlia en tres Mundials de l'especialitat.

 

 

 

Anar al contingut