Andre Emmett, saludant els aficionats en un torneig 3x3 de veterans de l'NBA (@thebig3)
Bàsquet

Mor assassinat l'exjugador de l'NBA Andre Emmett

L'exjugador dels Grizzlies i dels Nets, de 37 anys, va ser víctima d'un tiroteig

Actualitzat

Andre Emmett, exjugador de l'NBA, ha estat assassinat a trets a Dallas. Als seus 37 anys, estava disputant la Lliga de 3x3.

El jugador texà va ser seleccionat en segona ronda del draft del 2004 i aquell mateix any va jugar als Memphis Grizzlies, on va coincidir amb Pau Gasol. A la seva carrera va jugar amb una vintena d'equips, on hi destaquen els New Jersey Nets, el Lietuvos Rytas lituà o el Pau Orthez francès, a més d'equips veneçolans, sud-coreans o xinesos.

Segons informa la policia local, Emmett estava a l'interior del seu cotxe, davant de casa seva, cap a les 2.30 de la matinada, quan va ser abordat per dues persones que duien una pistola. Després d'una discussió, Emmett va intentar fugir dels assaltants i aquests el van cosir a trets. Va morir hores després a l'hospital a conseqüència de les ferides de bala.  

L'exjugador de l'NBA, molt implicat en la labor social per a la comunitat, havia creat una fundació d'ajuda als nens desfavorits a la capital de Texas. Tenia dues filles, de 2 i 3 anys.  

Anar al contingut