Denis Ten, en una imatge d'arxiu
Patinatge

Mor apunyalat el patinador kazakh Denis Ten, bronze als Jocs Olímpics de Sotxi 2014

Ten es va enfrontar a dos homes que intentaven robar-li el cotxe i va morir a conseqüència de les greus ferides fetes amb arma blanca, segons ha confirmat el Ministeri de Sanitat del Kazakhstan

Actualitzat

El patinador kazakh Denis Ten, medalla de bronze als Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi al 2014, ha mort aquest dijous amb només 25 anys, després de ser apunyalat per dos desconeguts a la ciutat d'Almaty, segons ha confirmat el Ministeri de Sanitat del Kazakhstan.

Segons fonts policials, a les 3 de la tarda, hora local, Ten es va enfrontar a dos homes que intentaven robar els retrovisors del seu automòbil i va resultar ferit amb arma blanca. A conseqüència de la ferida en el terç superior de la cuixa dreta, Ten va ser enviat en estat crític amb danys en els vasos sanguinis i una hemorràgia interna a l'hospital clínic Central City, on va morir al quiròfan, ha informat el portaveu del ministeri, Yernar Akimkulov.
   
Denis Ten es va convertir el 2014 en el primer kazakh guanyador d'una medalla olímpica en patinatge artístic, i va aconseguir arrencar el bronze a l'espanyol Javier Fernández en els Jocs d'Hivern de Sotxi. El patinador madrileny ha fet un missatge de condol al seu compte de Twitter després de la tràgica mort d'un dels seus rivals.

Anar al contingut