Kelly Catlin, en una imatge d'arxiu
Ciclisme

Mor amb només 23 anys la ciclista Kelly Catlin, plata als Jocs de Rio 2016

Catlin es va suïcidar divendres passat a casa seva, a Califòrnia, segons ha informat en un comunicat la Federació Nord-americana de Ciclisme i ha confirmat la Universitat de Stanford, on estudiava enginyeria informàtica

Actualitzat

La ciclista Kelly Catlin, plata als Jocs Olímpics de Rio 2016 i tres cops campiona del món de persecució, va morir divendres passat amb només 23 anys. Catlin es va suïcidar a casa seva, a Califòrnia, segons ha informat en un comunicat la Federació Nord-americana de Ciclisme. La tràgica notícia l'ha confirmada la Universitat de Stanford, on estudiava enginyeria informàtica.

Catlin, nascuda a Minnesota el 3 de novembre de 1995, era una de les grans figures del ciclisme en pista del seu país i compaginava l'esport d'elit amb els estudis i el violí.

Catlin va concedir fa poc una entrevista a la publicació especialitzada en ciclisme Velo News, on deia que és molt important conèixer els límits que té cadascú i aprendre a demanar ajuda: "Molts cops no aconsegueixo que les coses funcionin. És com fer jocs malabars amb ganivets i la veritat és que a mi em cauen a terra".

"La comunitat ciclista nord-americana ha patit una pèrdua devastadora amb la mort de Kelly Catlin, membre de l'equip nacional", ha lamentat el president de la federació dels EUA, Rob DeMartini, en un comunicat publicat a les xarxes socials.

En una carta enviada a la revista Velo News, el pare de la jove, Mark Catlin, ha assegurat que la família està "patint un dolor increïble". "No passa un minut sense que pensi en ella i en la vida meravellosa que podia haver tingut. No passa un segon en què no pensem que donaríem les nostres vides a canvi de la d'ella", explica.

Anar al contingut