Ogier ha estat el més ràpid en el primer tram del ral·li de Monza (@officialWRC)
RAL·LIS

Monza decideix el campió del món de ral·lis

Sébastien Ogier ha estat el més ràpid en el primer tram, que s'ha fet a l'entorn del llegendari circuit italià. El francès és un dels quatre candidats a guanyar el Mundial. Elfyn Evans arriba a l'última prova com a líder, amb 14 punts sobre Ogier; 24 respecte de Neuville i 28 sobre Tänak, l'actual campió

Ha arribat l'hora de posar campió al Mundial de ral·lis 2020. Una edició també sacsejada pel coronavirus, però que manté l'emoció fins a l'última prova del calendari. Diumenge, quan s'acabi l'últim tram del ral·li de Monza, sabrem qui es corona com el millor pilot de WRC.

El gal·lès Elfyn Evans (Toyota Yaris) arriba com a líder i té coixí respecte dels seus perseguidors. 14 punts més que Sébastien Ogier (Toyota Yaris), 24 sobre Thierry Neuville (Hyundai i20) i 28 sobre l'actual campió, Ott Tänak (Hyundai i20).

Avui s'ha disputat tot just el primer tram. 4,3 quilòmetres a l'entorn del llegendari circuit italià, i Ogier ha marcat la pauta. Ha estat el més ràpid, però amb un marge molt estret respecte a Neuville (5 dècimes), Tänak (2 segons) i Evans (2.7).

  Aquest divendres es disputa la segona de les quatre jornades del ral·li. Seran cinc trams cronometrats a Monza i el seu entorn.
Anar al contingut