Martín Montoya, en una imatge d'arxiu, no ha pogut assistir a l'entrenament d'avui
Barça

Montoya no seguirà al Barça la temporada que ve i té un peu i mig a l'Inter de Milà

El lateral dret, que no entra en els plans de Luis Enrique, marxarà cedit al club italià les dues pròximes temporades, segons ha confirmat el seu representant

Actualitzat

Martín Montoya no seguirà al FC Barcelona la temporada que ve. El lateral dret, que no entra en els plans de Luis Enrique, té un peu i mig a l'Inter de Milà, que espera tancar la seva incorporació aquesta mateixa setmana.

Juan de Dios Carrasco, representant del futbolista, ha confirmat haver arribat a un acord amb l'Inter de Milà a l'espera que el club blaugrana doni el definitiu vistiplau a l'operació. "Podem dir que estem esperant el 'via lliure' del Barcelona per al 100 per cent de Montoya a l'Inter. Nosaltres tenim ja un acord. És qüestió de dies", ha comentat Juan de Dios Carrasco al portal italià d'internet "calciomercato.com".

El representant de Montoya també ha revelat que es tractarà d'una cessió per dos anys: "Puc confirmar que serà una cessió bianual, però no puc parlar de xifres econòmiques". Segons aquest mateix web, l'acord entre les parts radica en la cessió bianual a canvi d'1,5 milions d'euros, amb un dret de compra xifrat entre 7 i 8 milions d'euros. "Montoya està a punt per volar a Milà quan tot quedi tancat. Estem a l'espera del Barcelona", ha afegit el representant del jugador.   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut