TENIS

Mont-real es queda sense favorits

En les últimes hores, quatre dels cinc favorits al torneig quebequès han caigut davant dels seus rivals. Nick Kyrgios ho té tot de cara

Redacció Esport3Actualitzat

El Masters 1000 de Mont-real ha perdut pel camí els seus favorits. Amb les baixes de Nadal, Djokovic i Zverev, prèvies a l'inici de l'obert canadenc, Daniïl Medvédev, Nick Kyrgios, Carlos AlcarazStefanos TsitsipasAndrey Rublev passaven a ser els principals atractius del torneig. Tot i això, quatre d'aquests cinc favorits han quedat eliminats en segona ronda, un fet que no es veia des del 1999 a Indian Wells.

El rus Daniïl Medvédev, número 1 del món, ha estat eliminat per Nick Kyrgios en tres sets. L'australià, que està en un dels seus millors moments i ve de guanyar el torneig de Washington, s'enfrontarà al seu compatriota Alex de Miñaur a vuitens. El segon cap de sèrie, Carlos Alcaraz, també ha perdut, davant Tommy Paul, el número 34 del món, en un partit intensíssim de 3 hores i 19 minuts. 

El tercer favorit, Tsitsipas, també s'acomiada del Canadà, després d'acabar el partit contra Jack Draper cometent 36 errors no forçats. I Rublev, cinquè cap de sèrie, ha tingut com a botxí el britànic Daniel Evans.

Alcaraz no pot amb la pressió

Després de caure contra Tommy Paul (6-7(4), 7-6(7) i 6-3), el murcià Carlos Alcaraz s'ha mostrat decebut amb si mateix, després de no haver pogut plantar cara al número 34 del món al tercer set. Alcaraz deia que havia pres "males decisions" i se sentia "frustrat" per la derrota.

Ha estat el primer cop que no he pogut superar la pressió i no l'he pogut controlar. He sentit la pressió de ser el segon cap de sèrie, el número quatre del món. M'he d'entrenar i estar preparat per fer front a aquestes situacions.

Anar al contingut