Monchi ja és oficialment nou director esportiu de la Roma (EFE)
Futbol Internacional

Monchi, presentat oficialment com a nou director esportiu de la Roma

L'ex del Sevilla assegura que no es considera el millor director esportiu del món i que no hi ha una fórmula màgica pel que fa a la gestió esportiva perquè no hi ha dos clubs iguals.

Joan CaubetActualitzat

Ramón Rodríguez Verdejo "Monchi" ha estat presentat oficialment aquest dimecres, a les instal·lacions de Trigoria, com a nou director esportiu de la Roma. L'ex del Sevilla ha afirmat que "no em considero el millor director esportiu del món, sinó una persona afortunada en la meva carrera a la qual he dedicat molt temps i treball".

Monchi, tot i tenir altres ofertes, va escollir la Roma perquè assegura que "podrà treballar i ser ell mateix", una cosa que considera molt important i que ha aclarit que al club andalús va poder fer. Respecte al tema del seu èxit quant a la gestió de fitxatges i vendes de jugadors, ha explicat que "no hi ha fórmula màgica perquè, entre altres coses, no hi ha dos clubs iguals" i que la seva resposta és "poc original: el treball, que no solament és fitxar jugadors i veure partits, sinó molt més".

"A Roma buscarem l'estratègia millor per aconseguir aquests èxits esportius", ha explicat Monchi, i ha afegit que "el problema no és vendre jugadors, sinó comprar malament". Sobre el futur de dos pilars del club italià, el nou director esportiu de la Roma ha volgut aclarir la seva postura: "Tant el desig de De Rossi com el del club és el mateix: continuar lligats", mentre que, sobre l'etern capità romà, Francesco Totti, "finalitza contracte com a jugador aquest any i començarà a treballar com a dirigent".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut